Uw bedrijfspubliciteit gratis op onze pompschermen

Uw bedrijfspubliciteit GRATIS op onze pompschermen !

Als unicum in de sector bieden wij u als wederdienst de mogelijkheid om uw eigen bedrijfspubliciteit op de pompschermen van onze tankstations permanent te vertonen.

Deze service is helemaal GRATIS, mits er op regelmatige basis getankt wordt met uw LUBOLUX OIL tankkaart.

Hiervoor bezorgt u ons via email uw bestandje in jpg (JPEG), opgemaakt in landscape breedbeeld layout in hoge resolutie. De exacte schermverhouding is 18 cm hoog x 33,5 cm lang, een benaderende verhouding is ook prima.

Uw publiciteit draait mee in een permanente lus waarbij elk beeld 5 seconden afspeelt in een vaste volgorde en dit op elke pomp. Aangezien er al zeer veel beelden in de afspeellus zijn opgenomen, zal u tijdens het tanken niet steeds dezelfde beelden te zien krijgen, en dat maakt het ook aangenaam voor  de kijker. Je weet nooit op voorhand welke beelden je te zien zal krijgen en zo blijft het boeiend om naar te kijken.

Kijken de mensen daar wel naar ? Tijdens het tanken heb je meestal niets om handen dat andere verstrooiing brengt en de bewegende beelden triggeren de tankende klant automatisch. Test zelf maar.

Een tip voor de opmaak van een opvallend beeldje : werk met een opvallende achtergrondkleur indien uw tekst of afbeelding eerder neutraal is, of met kleureffect in de boodschap op de voorgrond op een neutrale achtergrond. Hoe minder tekst of informatie, hoe toegankelijker uw beeld voor de kijker. Less is more.